Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Pol Pagès i Rut Ribas encapçalen la renovada direcció d’Esquerra Republicana a l’Alt Penedès

Pol Pagès i Rut Ribas encapçalen la renovada direcció d’Esquerra Republicana a l’Alt Penedès

Esquerra Republicana encara els propers quatre anys amb l’objectiu de ser «el primer partit a la comarca».

Per fer-ho ha renovat l’executiva comarcal i ha traçat les línies polítiques que guiaran als republicans durant aquest mandat. Ecologisme, reindustrialització i l’aposta per la innovació, des de l’àmbit de l’energia o en el vitivinícola, són alguns dels puntals que es plantegen per aconseguir-ho.

El nou equip estarà liderat per Pol Pagès a la presidència, que renova, i per la diputada Rut Ribas a la secretaria general. La nova direcció, que és paritària, incorpora a 10 persones noves i 4 es mantenen de l’equip sortint.

Per Esquerra Republicana els propers mesos seran claus, tan per fer front a la crisi econòmica i social derivada de la covid-19, en un any on «la verema serà molt complicada i on caldrà prendre mesures extraordinàries per evitar els rebrots durant la collita». Però també perquè s’activa la fase definitiva del Pla Territorial Parcial del Penedès, un pla que «determinarà el futur de la comarca».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: