Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca multarà a partir d’ara qui no porti la mascareta al carrer

Després d’unes setmanes informant sobre aquest tema, la Policia Local començarà a aplicar sancions a qui incompleixi la mesura.

L’alcalde Pere Regull, acompanyat del regidor de seguretat ciutadana Joan Manel Montfort i el cap de la Policia Local, Albert Romero han presentat aquesta campanya que es posa en marxa ara després d’unes setmanes en que s’ha estat fent una tasca més informativa per part dels agents. Tot i això, Regull ha explicat que en aquestes darreres setmanes s’han posat ja 5 denúncies a persones que de manera reiterativa s’han negat a posar-se la mascareta quan se’ls ha requerit.

Regull ha apuntat que hi ha una sensació a Vilafranca d’un cert relaxament en el compliment d’aquesta mesura, sobre tot per part dels col·lectius més joves, i els ha fet una crida a que segueixin les recomanacions de les autoritats sanitàries.

El regidor de seguretat ciutadana, Joan Manel Montfort ha insistit en la idea d’aquest relaxament després d’uns mesos molt durs, i que cal ser conscients que hi ha la salut de moltes persones en joc. Ha remarcat que després d’unes setmanes informant, a partir d’ara ja se sancionarà.

D’altra banda, Regull ha volgut explicar a preguntes de la premsa, que en els propers dies es reunirà la comissió de la verema per tal de plantejar l’acollida dels temporers que s’acostin a la campanya d’enguany. L’alcalde ha explicat que fa uns dies es van reunir amb el Departament de Salut i ara caldrà coordinar-se des de tots els agents del territori per tal de poder actuar de manera que es pugin aplicar les mesures de seguretat i higiene sanitària que marca l’actual situació.

Tot i que majoritàriament la imatge als carrers de la vila és de la gent passejant amb la mascareta posada, sí s’han detectat algunes irregularitats que ara es controlaran de manera més exhaustiva i sobre tot sancionant els qui incompleixin.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: