Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

David Monteagudo ha celebrat la reedició de ‘Fin’ amb una tertúlia literària

Acompanyat d’altres autors han reflexionat sobre aquesta novel·la publicada fa 10 anys, que s’ha convertit ja en un clàssic del gènere fantàstic, i que va ser la seva presentació en el món literari.

La tertúlia tenia lloc divendres al vespre i, a més de l’autor, hi participaven els escriptors Conchi Hito i Daniel Jándula, el filòsof Francesc Orteu i l’emprenedor Sergi Belmonte.
Deu anys després de la seva irrupció en el món de la literatura i convertit ja en un clàssic del gènere fantàstic, Rata editorial va recuperar ‘Fin’, la primera novel·la de David Monteagudo, a finals de febrer. La reedició inclou el final original que va escriure l’autor i que a la primera edició del llibre, de l’editorial Acantilado va ser canviat a proposta de l’editor.
La presentació del llibre es va veure truncada per la pandèmia de coronavirus. Però, ara, un cop acabat el confinament, es va organitzar aquest acte per debatre sobre ‘Fin’.
La tertúlia va permetre fer una revisió crítica de ‘Fin’ en la perspectiva que aporten els deu anys transcorreguts d’ençà de la seva publicació i situar la novel·la en el conjunt de l’obra de Monteagudo.
L’acte comptava amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i La Cultural llibreria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: