Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat el llibre ‘El camí dels molins’ basada en l’exposició que hi ha al Claustre

El Claustre de Sant Francesc acull l’exposició ‘El camí dels Molins’, que s’ha recollit en el llibre que es presentava al mateix Claustre amb les seves dues autores, Camil·la Pérez i Roser Guasch.

L’exposició va obrir portes al mateix Claustre a primers d’aquest mes de juny, però fa uns dies se’n feia en el mateix marc la presentació del llibre que s’ha publicat recollint els textos i els dibuixos.
Camil·la Pérez ha estat l’encarregada de fer els dibuixos, i d’alguna manera va ser també qui va engrescar l’escriptora Roser Guasch a fer uns textos que recollissin l’evolució del passatge al llarg d’un any al voltant de Banyeres del Penedès.
Pérez explica que es tracta d’un recorregut que uneix tres molins, però no és un camí pròpiament ja que es fa resseguint el curs del riu.
Per Roser Guasch la proposta va ser engrescadora i un repte al mateix temps, i va decidir deixar-se portar per la inspiració de cada moment per fer els textos que acompanyen els dibuixos.
Ambdues coincidien també que presentar el llibre en el marc de l’exposició al Claustre era emocionant, i fer-ho en un moment en que molta gent ha tornat a redescobrir els paisatges del seu entorn més proper a causa del confinament i les restriccions de mobilitat també era interessant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: