Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Wine Business School acollirà els tastos preliminars dels Premis Vinari 2020

Es faran del 27 al 31 de juliol amb totes les mesures de seguretat.

La Wine Business School de Vilafranca del Penedès serà per primer cop la seu dels tastos preliminars dels Premis Vinari.  Les sales àmplies de l’edifici permetran mantenir la distància entre els tastadors i el personal de servei que treballarà amb totes les mesures de seguretat i higiene que s’han imposat per a prevenir el contagi del coronavirus.

Els organitzadors d’aquesta vuitena edició expressen que ‘continua més viva que mai per mantenir els terminis i fer el tast final el mes de setembre i el lliurament de premis dia 9 d’octubre’. Creuen que seran ‘uns premis que suposaran un revulsiu pel vi català, fortament castigat per la crisi del coronavirus’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: