Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira del Vehicle d’Ocasió ha estat tot un èxit assolint un 75% de les vendes de l’any passat

Aquest dissabte i diumenge s’ha estat celebrant al pavelló firal de la zona esportiva de Vilafranca la 28ena edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió.

L’Associació de Concessionaris de l’Automoció de Vilafranca s’ha mostrat molt satisfeta pels resultats aconseguits. Moltes visites, sempre amb les mesures de prevenció i seguretat, i també moltes vendes. Els promotors del certamen calculaven que si es venia un 50% del que es va vendre en el 2019 ja estarien satisfets. En concret s’han venut un 75% dels vehicles que es van vendre l’any passat, amb 150 cotxes venuts i un volum de negoci d’un milió set-cents mil euros. Per aquest motiu des de l’Associació de Concessionaris de l’Automoció de Vilafranca es mostren molt satisfets.

Dissabte al matí visitaven la fira l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull i el regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, que mostraven la satisfacció de poder col·laborar en un esdeveniment d’activitat econòmica com aquest. Regull assenyalava que és important que Vilafranca encapçali actes de represa econòmica.
La Fira del Vehicle d’Ocasió és molt especialitzada, i es duia a terme en un espai de més de 10.000m2, amb grans espais ventilats i zones exteriors. Tot i així, es controlava l’accés amb entrada única i era obligatori l’ús de mascareta. S’extremava el control i la higiene. Els vehicles estaven tancats i només s’hi podia accedir acompanyat d’un responsable de cada concessionari. La presència de més de 550 vehicles revisats i garantits en un mateix recinte va cridar l’atenció de força gent de diferents indrets, com per exemple la Maria Tersa i el Gabriel que venien de Banyeres del Penedès.

El resultat final de la fira ha donat aires d’optimisme al sector.

Com en les darreres edicions, també se sortejava un Ipad entre tots els assistents a la fira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: