Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira del Vehicle d’Ocasió se celebra aquest cap de setmana, amb més de 500 vehicles

Aquest cap de setmana tindrà lloc la 32a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca, organitzada per 8 concessionaris d’automoció de la capital de l’Alt Penedès

En aquesta ocasió 8 concessionaris exposaran més de 550 vehicles totalment revisats i garantits procedents de quilòmetre 0, demos, gerència i ocasió entre el pavelló Firavi i la zona exterior del recinte firal de la Zona Esportiva. Un total de més de 7.500 metres quadrats de fira amb un horari d’accés de 10 del matí a 2/4 de 3 de la tarda, i de 4 de la tarda a 9 del vespre.

Els organitzadors de l’esdeveniment, l’Associació de Concessionaris de l’Automoció de Vilafranca són molt optimistes davant d’aquesta nova edició i esperen repetir les xifres de l’anterior edició. L’any passat la fira va arribar als 180 vehicles venuts. Enguany hi participen 8 concessionaris de Vilafranca. Autocam, Autolica, Grup Garcia, Grup Jounou, Nicolàs, Nikko Center, Remm Guitart i Vilamòbil.

Els preus excepcionals i les facilitats de pagament que s’ofereixen en aquesta fira, han fet de la Fira VO de Vilafranca un esdeveniment consolidat en el calendari. El seu èxit es demostra també amb l’assistència de públic de diverses parts del territori. Segons els organitzadors, les tendències de les darreres edicions demostren que els visitants aposten per vehicles usats, tot i que la introducció de vehicles semi nous i km0, també ha fet que molts apostin per aquesta opció. Els clients busquen vehicles en bon estat, revisats, garantits i amb un bon finançament que s’adapti a les seves possibilitats. La presència de híbrids i elèctrics cada cop també és més important.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: