Dimarts, 18 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sector del comerç encara la tornada a la normalitat amb optimisme però amb interrogants

El comerç de la vila està vivint la progressiva tornada a la normalitat després del confinament i les fases de desescalada amb dosis moderades d’optimisme.

S’han deixat enrera mesos molt complicats en els que no hi hagut activitat i, per tant, ingressos econòmics, però ara s’està entrant en un període de majors perspectives de futur.

Amb tot, la cautela és el comú denominador en una bona part del sector. Les opinions són variades en funció del tipus d’establiment i activitat que desenvolupa, però, això sí, hi ha ganes de recuperar les sensacions i en molts comerços comença a registrar-se un tímid però constant increment de clients.

Alguns negocis de la vila han format part des del principi de l’emergència sanitària dels serveis essencials i, en conseqüència, no han arribat a aturar en cap moment la seva activitat. De totes maneres, sí que s’han vist obligats a alterar el seu ritme de treball i aturar, sobretot, projectes vinculats amb indústries.

Es el cas de Lampisteria Martínez que, durant les setmanes de confinament total, va estar operatiu fent tasques urgents a llars vinculades a electricitat o calefaccions i ara ja ha recuperat una part important dels projectes relacionats amb la indústria que han estat aturats durant tres mesos

El sector de les perruqueries també ha viscut de manera especialment intensa aquest període de crisi sanitària. Van ser dels primers establiments que van poder obrir les portes un cop superada la fase de confinament més dura i aquest fet va provocar que recuperessin l’activitat anant amb peus de plom. Des de perruqueria Alícia ho expliquen

De cara al futur més immediat, el sentiment general del sector és el de poder recuperar una part rellevant de l’activitat econòmica que tenien fins el mes de març i que es va interrompre de manera sobtada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: