Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
A partir d’avui tornen a computar els terminis de procediments de l’administració

A partir d’avui tornen a computar els terminis de procediments de l’administració

A partir d’aquest dilluns 1 de juny es tornen a reprendre els terminis de procediments de les administracions que l’estat d’alarma decretat el 14 de març va deixar suspesos.

Així doncs, i malgrat estigui vigent l’estat d’alarma, a partir de dilluns 1 de juny tornen a computar els terminis que hi havia establerts en alguns procediments per presentar al·legacions o documents: informacions públiques de projectes o disposicions, tràmit d’audiència en procediments sancionadors, requeriments per a corregir deficiències, presentació a convocatòries de subvencions o processos selectius, o altres. Aquests terminis van quedar suspesos. Per tant, els dies restants de termini que quedessin pendents de transcórrer tornen a computar des del proper 1 de juny (2 de juny si el termini és en dies hàbils, ja que a Vilafranca l’1 de juny enguany és festiu). El mateix succeeix amb terminis iniciats després de la declaració d’estat d’alarma que haguessin quedat en suspens.

Un exemple de procediment de l’Ajuntament que torna a computar pot ser el període d’informació pública i presentació d’al·legacions sobre projectes d’obres que estiguessin oberts quan va entrar en vigor l’estat d’alarma. En aquest i en altres casos el termini es reprèn, no comença de nou. El mateix passa, per exemple, en terminis per a la justificació de subvencions a entitats o per al·legar contra denúncies de trànsit, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: