Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Obert el període de matriculació al Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles

Obert el període de matriculació al Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles

La matriculació ja està oberta i es pot fer mitjançant el web www.thewinebs.com

El postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles que imparteixen conjuntament la Fundació de la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat de Vic i la Wine Business School de Vilafranca, obre el període de matriculació per a la seva cinquena edició, amb la voluntat de formar els alumnes en totes les àrees de negoci de l’empresa: des de la gestió, fins al màrqueting, la comercialització i la producció del vi. 

En aquest nou curs, que s’iniciarà a l’octubre, s’ha renovat la participació d’experts en la indústria i la comercialització del món del vi. Així, en el postgrau es reserva un espai important a la cadena de valor del producte vitivinícola i l’equip docent realitzarà també una revisió del model de negoci atenent a la nova realitat esdevinguda amb la crisi del Covid-19.

El programa està pensat per a emprenedors que vulguin conèixer i introduir-se en la indústria del vi; universitaris amb projecció per formar part d’equips directius dins del sector; i professionals que vulguin actualitzar els seus coneixements i accentuar els seus dots com a directius.

Les classes del programa es realitzaran a la seu de la Wine Business School, a Vilafranca del Penedès. Aquesta ubicació geogràfica, a la comarca de referència del sector a Catalunya, facilita la visita a diversos productors i empreses, amb l’objectiu d’ampliar, contrastar i analitzar els continguts del curs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: