Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’EAP Penedès Rural fa les proves de l’estudi epidemiològic ENE-COVID-19 a domicili

52 persones de l’Àrea Bàsica de Salut del Penedès Rural participen a l’Estudi Nacional Epidemiològic per conèixer la prevalença del coronavirus

A l’Àrea Bàsica de Salut del Penedès Rural han estat seleccionades 52 persones per l’estudi epidemiològic del Ministeri de Sanitat. Entre elles hi ha la Mayka i les seves dues filles, que viuen al municipi de Querol, però que tenen el consultori mèdic de referència a Pontons. Aquesta família va rebre dimecres la visita de dos infermers de l’EAP Penedès Rural. L’equip segueix un protocol estricte per protegir-se i protegir les persones que visiten.

Ascen Casado és l’adjunta a la direcció de l’Equip d’Atenció Primària del Penedès Rural i explica com s’han organitzat per fer les proves de l’estudi a aquestes 52 persones.

L’Àrea Bàsica de Salut del Penedès Rural consta de 20 municipis i té una àrea de 410 quilòmetres quadrats, amb punts tant distants com aquest del municipi de Querol. Per això l’equip d’atenció primària va decidir fer les proves de l’estudi a domicili i evitar així complicacions per a les famílies, que s’haguessin hagut de desplaçar fins al CAP Vilafranca Nord.

Des de l’equip destaquen la bona resposta de la població que ha estat seleccionada per la seva col·laboració, tenint en compte que la participació a l’estudi és voluntària. Cada persona que decideix formar part de l’estudi signa un consentiment informat al respecte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: