Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de Veïns de Sant Julià ajorna la festa del barri

L’entitat ha hagut d’aturar les activitats, no ha celebrat les activitats de Sant Jordi i ha hagut d’ajornar la 4a Jornada veïnal i social, la revetlla de Sant Joan i la festa del barri.

La situació d’emergència sanitària pel coronavirus ha obligat l’entitat a posposar totes les activitats de les seccions, les activitats preparades per Sant Jordi, la 4a Jornada veïnal i social, la revetlla de Sant Joan i també la festa de Barri. Tampoc s’ha pogut fer l’assemblea ordinària.

En una carta pública, la junta es compromet a a intentar «tornar a una normalitat tan aviat com sigui possible i seguint les directrius marcades per les autoritats pertinents» i a «trobar una fórmula que garanteixi la continuïtat de l’associació».

De moment, la junta de l’Associació de Veïns de Sant Julià ha decidit no cobrar les quotes socials fins al mes de setembre. També fixarà una data per fer l’Assemblea Ordinària pendent i es compromet a preparar una Festa–Jornada veïnal «tan aviat com sigui possible».

D’altra banda, la junta anima a fer suggeriments al correu de l’associació .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: