Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’ANC Vilafranca dona 1.000 mascaretes més a les residències d’avis de la vila

L’ANC Vilafranca dona 1.000 mascaretes més a les residències d’avis de la vila

En total, l’ANC de Vilafranca ha cosit i repartit 2.000 mascaretes entre les residències de gent gran de la ciutat.

Després del primer miler de mascaretes cosides per una dotzena de persones voluntàries i en resposta a la demanda tant de les pròpies residències com de la gent a seguir col·laborant, l’ANC de Vilafranca va encarregar-ne mil més, sumant així un total de 2.000 mascaretes cosides i entregades a les residències de la vila.

L’acció forma part de la iniciativa #1MiliódeMascaretes posada en marxa per l’Assemblea Nacional Catalana davant la manca de material per abastir a la ciutadania i que no hauria estat possible sense el treball de les voluntàries de Vilafranca, Olèrdola i del grup Dones per la República de Santa Margarida i els Monjos, que han fet possible aportar aquestes mascaretes als treballadors i treballadores d’aquests centres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: