Dissabte, 8 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès i el Garraf passaran a la Fase 2 el proper dilluns

Entre els principals canvis de la fase 2 està la fi dels límits horaris i que es podrà accedir a l’interior dels restaurants

L’Alt Penedès i el Garraf, juntament amb la Catalunya Central i Girona, passarà dilluns 1 de juny a la fase 2 del desconfinament. El govern espanyol ha aprovat aquesta tarda la proposta que va fer la Generalitat. A més a més, a partir de dilluns les regions sanitàries de Barcelona, Metropolitana Nord i Metropolitana Sud seran considerades com una de sola i es mantindran en la fase 1.
Cal tenir en compte que no hi pot haver mobilitat entre una regió en fase 1 i una regió en fase 2, si no és per alguna de les causes expressament autoritzades. Entre els principals canvis de la fase 2 està la fi dels límits horaris tot i que les persones majors de 70 anys continuaran amb les seves franges específiques i es podrà accedir a l’interior dels restaurants, que podran tenir ocupat un 40% de l’aforament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: