Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Llar Josefina Mata a prop de recuperar la normalitat i la resta es mantenen estables

El Centre Sociosanitari Ricard Fortuny ha sumat 6 persones malaltes de Coronavirus però ha donat 7 altes en la darrera setmana.

A dia d’avui, segons l’informe que envia periòdicament l’Ajuntament de Vilafranca sobre la situació de les residències de la vila, els principals canvis de la darrera setmana es registren a la Llar d’Avis Josefina Mata i el Centre Sociosanitari Ricard Fortuny. Aquest últim compta amb 6 positius més respecte la setmana anterior i suma actualment 62. Però alhora també ha donat 7 altes. Pel que fa al nombre de defuncions, segueix igual que els darrers dies, amb 34 des de l’inici de la pandèmia. La Llar d’Avis Josefina Mata s’ha mantingut moltes setmanes amb 3 persones infectades per Covid-19 però avui, després de molt de temps, ha registrat canvis amb dues altes, quedant únicament un cas de coronavirus. Les altres dues residències no presenten cap canvi des de la setmana passada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: