Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Del 20 al 29 de maig, preinscripció a llars municipals d’infants de Vilafranca

Del 20 al 29 de maig, preinscripció a llars municipals d’infants de Vilafranca

La tramitació s’activarà el dia d’inici de la preinscripció i cal fer-la de forma telemàtica a través la web municipal, www.vilafranca.cat.

En el cas de les famílies que no tinguin els mitjans per fer-ho per aquesta via, s’habilitarà la preinscripció presencial entre els dies 26 i 29 de maig i s’atendrà només amb cita prèvia. Per sol·licitar cita prèvia, caldrà trucar al telèfon 93 892 07 66 i el tràmit presencial es farà a l’Oficina Municipal d’Educació (OME), al carrer Santa Maria, número 2, 1a planta.

Es poden preinscriure en alguna de les quatre llars (l’Enxaneta, la Sol Solet, la Lola Anglada i El Parquet), els nens i les nenes que hagin nascut entre l’1 de gener de 2018 i el 31 de desembre de 2019, a més a més, la llar el Parquet també disposarà de places per a infants nascuts entre l’1 de gener i el 15 de maig de 2020.

Els dies 21 i 26 de maig, en sessions de 10 a 11h i de 18 a 19h tindran lloc unes vídeoconferències a càrrec de les directores de les llars d’infants per informar de l’oferta educativa i aclarir possibles dubtes. 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: