Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Jornades de portes obertes i preinscripció a les llars d’infants municipals de Vilafranca

Jornades de portes obertes i preinscripció a les llars d’infants municipals de Vilafranca

De dilluns a dijous hi ha previstes jornades de portes obertes a les quatre llars municipals d’infants de Vilafranca.

Es faran els matins de 9.30 a 11.30h, a totes les llars, i a les tardes de 15 a 17h, cada dia a una llar diferent: dilluns a la Lola Anglada, dimarts a L’Enxaneta, dimecres al Parquet i dijous a la Sol Solet.

En les jornades s’informarà de tots els aspectes relacionats amb el funcionament de les llars d’infants, el projecte educatiu, el procés de preinscripció i es podran resoldre tots aquells dubtes i inquietuds amb les directores de les llars d’infants.

El període de preinscripció a les llars pel curs 2023-2024 serà del 8 al 19 de maig, ambdós inclosos. La presentació de la sol·licitud serà en format telemàtic a través de la seu electrònica de la web municipal, www.vilafranca.cat i s’activarà el dia d’inici de la preinscripció.

Per resoldre qualsevol dubte, des de l’Oficina Municipal d’Educació (OME) s’oferirà orientació i, si cal, l’acompanyament necessari per a formalitzar aquest tràmit. S’hi pot contactar telefònicament trucant el 938920766, per correu electrònic a l’adreça i/o de manera presencial a les oficines situades a l’edifici de l’Enològica, c/ Amàlia Soler, 29.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: