Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença un concurs per a premiar balcons, finestres i patis decorats amb flors i plantes

L’Ajuntament de la vila ha posat en marxa aquesta setmana un concurs en el que premiarà els millors balcons, finestres i patis engalanats amb plantes i flors. Les persones que hi vulguin participar hauran de decorar aquests espais de les llars i enviar fotografies o videos dels seus treballs a través d’instagram. L’objectiu d’aquesta iniciativa [...]

L’Ajuntament de la vila ha posat en marxa aquesta setmana un concurs en el que premiarà els millors balcons, finestres i patis engalanats amb plantes i flors. Les persones que hi vulguin participar hauran de decorar aquests espais de les llars i enviar fotografies o videos dels seus treballs a través d’instagram.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar el verd urbà en els balcons i jardins del municipi en un període de confinament en el que les flors i les plantes poden portar beneficis directes i indirectes a la gent que les cuida i les té més a prop. De fet, la idea del concurs per part de l’Ajuntament va sorgir fa mesos abans de l’esclat de la crisi sanitària, però ara, amb el període de confinament, ha adquirit més força

El concurs estarà obert fins el proper 21 de juny. Hi haurà dues categories, la de balcons i finestres per una banda i la de jardins i patis interiors per una altra i en cadascuna d’elles s’atorgaran tres premis.

El primer premi serà un xec regal valorat en 150 euros per a gastar en floristeries locals de Vilafranca, el segon un de 100 euros també per a gastar en floristeries vilafranquines i el tercer un de 50 euros amb les mateixes condicions. També hi haurà un premi addicional per a un balcó, pati o finestra de municipis de la comarca en el que, com en el cas dels concursants vilafranquins, els propietaris hauran d’enviar una fotografia o un video a través d’instagram. Per a participar i engalanar els espais, els propietaris hauran de tenir en compte la normativa municipal en aquest tipus de questió.

Els guanyadors o guanyadores seran escollits per un jurat composat per representants dele serveis municipals de Promoció Econòmica, Turisme, Parcs i Jardins i Medi Ambient. Els noms es faran públics a partir del 25 de juny pels canals oficials de l’Ajuntament i a través d’instagram.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: