Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bühl envia una cançó d’agermanament a Vilafranca

La cançó es titula ‘Colze a colze’, i és una revisió que el seu autor ha fet en aquests moments i que s’ha enregistrat amb la col·laboració de 70 músics de deu països diferents.

Des del servei de Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Vilafranca ens envien aquest vídeo que han rebut de l’oficina d’Europa i Agermanaments de Bühl, ciutat alemanya agermanada amb Vilafranca, ens han fet arribar aquesta cançó com a salutació musical seva per a tots els amics, companys i habitants de les ciutats agermanades.
La història és la següent: Fa 30 anys, el músic Gerd Endres de Bühl va escriure la cançó Colze a colze. Aquests dies, ha revisat el text i l’ha enviat a amics músics de deu països. Tots els enregistraments, uns 70, s’han combinat en aquesta emotiva cançó, que l’Ajuntament de Bühl ha volgut compartir amb Vilafranca, així com la resta de ciutats agermanades. És un cant a l’esperança i l’optimisme.
Us avancem un tastet. Podreu veure i escoltar la cançó sencera en l’espai càpsules de confinament, a partir de dos quarts de cinc de la tarda i dos quarts de nou del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: