Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte tindrà lloc el 1er Trofeu Internacional Ciutat de Vilafranca de natació

El trofeu, organitzat pel Club Natació Vilafranca, comptarà amb prop de 350 participants. Els alemanys del TV Bühl són un dels clubs convidats.

Aquest dissabte la piscina del Complex Aquàtic viurà una intensa jornada de competició, amb la 35a edició del Trofeu de Natació Alt Penedès, del Club Natació Vilafranca. Després d’una edició 2022 a ple rendiment, l’entitat ha fet un pas més, i enguany ha donat forma al 1r Trofeu Internacional Ciutat de Vilafranca, gràcies a la participació del club alemany de Buhl, ciutat agermanada amb Vilafranca.

L’estiu passat els nedadors del club vilafranquí es desplaçaven a la localitat alemanya per participar en un campionat organitzat pel club local. Ara torn pels penedesencs, que acolliran els nedadors alemanys a les seves respectives llars des de divendres.

A banda dels amfitrions, Sant Andreu, Olot i Buhl, també competiran l’Igualada, el Piera, el Sant Sadurní i el Sitges. A les files del Sant Andreu destaca el jove Pol Ferret, ex del Vilafranca i una de les grans promeses de la natació catalana. Prop de 400 nedadors de totes les categories es donaran cita a Vilafranca aquest dissabte de 10 a 13 del migdia, i de 16 a 19h.

S’espera una gran festa de la natació aquest dissabte a Vilafranca. El club per fi ha aconseguit fer una passa més en el seu tradicional Trofeu Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: