Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Àltima adapta el tanatori de l’ Alt Penedès per a l’entrada a la fase 2

Àltima adapta el tanatori de l’ Alt Penedès per a l’entrada a la fase 2

El nou estadi de la desescalada permetrà que s’ampliïn el nombre d’assistents a vetlles, cerimònies i enterraments.

Àltima ha adaptat els 14 tanatoris que té al Garraf , Alt Penedès (Vilafranca i Lavern), Bages, Ripollès i Alt Empordà per a la propera entrada a la fase 2 del desconfinament, com ja va fer dilluns passat amb el gestionat L’Arboç, i segons la normativa legal vigent establerta pel Ministeri de Sanitat.

El pas al nou estadi permet que aquests equipaments puguin incrementar els aforaments màxims autoritzats a les sales de vetlla, cerimònies o enterraments, amb totes les garanties de seguretat per als usuaris. Així, les vetlles passen a acceptar fins a 15 persones simultàniament, que hauran de dur mascareta i mantenir una distància de dos metres en tot moment, mentre que les cerimònies podran assumir fins al 50 % de la capacitat a l’oratori o al centre de culte escollit, sempre amb un metre de distància entre persones, que hauran de portar mascareta. Pel que fa als enterraments a cementiris, poden acollir fins a 25 assistents.

Durant la fase 2, Àltima seguirà prioritzant l’atenció telefònica a tots els centres i oficines, limitant només a una o dues persones en cas que sigui necessària la gestió presencial. Així mateix, seguirà oferint assistència telefònica al dol (900 533 264), gratuïta per a totes les famílies que ho necessitin i coordinada per un equip de professionals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: