Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Àltima ha posat en funcionament un nou espai amb sala de vetlla a Sant Pere de Riudebitlles

Ubicat al carrer de Sant Quintí, 8, en ple casc urbà i a pocs metres de l’Ajuntament, el nou equipament neix amb l’objectiu d’apropar uns serveis funeraris integrals.

S’adreça tant a les famílies de Sant Pere com dels municipis veïns com Sant Quintí de Mediona, Mediona i Torrelavit. Per a la nova instal·lació funerària de Sant Pere de Riudebitlles, Àltima ha rehabilitat un habitatge del centre del poble i l’ha adaptat per acollir una sala de vetlla d’ús exclusiu per a les famílies. La sala, de 40 metres quadrats, disposa d’un espai per a la recepció i vetlla de les visites on s’ha prioritzat la llum natural. Tot l’equipament es planteja en planta baixa i amb entrada directa des de la façana principal del carrer Sant Quintí. La Sala de Vetlla compta també amb un segon accés independent des del carrer lateral, destinat únicament a l’ús del personal de la funerària.
La Sala de Vetlla de Sant Pere de Riudebitlles és el tercer centre d’Àltima a la comarca de l’Alt Penedès, on la funerària també gestiona el tanatori de Vilafranca i la Sala de Vetlla de Lavern. Així mateix, Àltima compta també amb un centre al Baix Penedès, a L’Arboç, i tres més al Garraf, a Vilanova i la Geltrú, Sitges i Cubelles-Cunit. Davant les circumstàncies excepcionals arran de la pandèmia de coronavirus, Àltima garanteix l’aplicació de les mesures de contenció a tots els centres que gestiona, per evitar el risc de contagi entre els usuaris i el propi personal funerari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: