Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Trobada d’alcaldes i regidors de Junts Pel Penedès amb Marc Castells

Trobada d’alcaldes i regidors de Junts Pel Penedès amb Marc Castells

Divendres va tenir lloc una trobada virtual entre l’alcalde d’Igualada, i responsable del món local del PDeCAT, amb els càrrecs electes de Junts Pel Penedès de les quatre comarques de la Vegueria.

Una trobada desitjada, en primer lloc per escoltar la gestió de la crisi del COVID19 a Igualada i la Conca d’Òdena, perquè Marc Castells ha esdevingut un referent per centenars d’alcaldes més enllà del color polític. També es van voler intercanviar les diferents problemàtiques i, al mateix temps, solucions que els càrrecs locals es troben en els seus municipis. Durant tota la reunió es va voler fer pedagogia sobre els temps que vindran, i posar l’accent en la vocació pública dels càrrecs i el servei de proximitat dels ajuntaments al costat de la gent. Finalment el responsable de la formació a la Vegueria del Penedès, Jaume Casañas, va voler posar en valor els més de 29 alcaldes i 248 regidors que té el partit al territori, una xarxa de solidaritat i de servei a tots els penedesencs i penedesenques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: