Divendres, 22 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ha mort una resident de l’Inglada Via de Vilafranca amb símptomes de Covid-19

Ha mort una resident de l’Inglada Via de Vilafranca amb símptomes de Covid-19

Fonts del centre han confirmat que dijous al vespre es va detectar la primera persona amb símptomes de coronavirus a la residència Inglada Via. De seguida es va activar el protocol que marca el Departament de Salut i s’han adoptat les mesures pertinents per evitar un possible contagi a la resta. Al mateix temps, es va començar a informar també a les famílies dels residents.

En aquests moments, hi ha alguns residents amb simptomatologia. Des de la residència han fet els tests de Covid-19, però que estan a l’espera dels resultats. Divendres al vespre, una de les residents amb símptomes de coronavirus va ser traslladada a l’hospital, on va morir de matinada.

La residència Inglada Via està rebent, a més, suport de l’EAR. Els EAR, o equips d’atenció residencial, són dispositius sanitaris assistencials experts en geriatria que es coordinen amb els equips d’atenció primària i els professionals sanitaris de les residències geriàtriques per a millorar l’atenció a la gent gran fràgil, ingressada en un centre geriàtric. Els EAR pertanyen al Sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya i reforcen els dispositius assistencials sanitaris i socials ja existents.

Des de la Residència Inglada Via volen traslladar un missatge de calma, ja que s’estan seguint les mesures establertes d’una manera escrupolosa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: