Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les veus de la Coral Laroc “no s’aturen”

Les veus de la Coral Laroc “no s’aturen”

La Coral Laroc ha preparat una cançó virtual en aquests moments de reclusió i confinament.

La proposta de la Coral Laroc neix en un moment de confinament i reclusió, on hi ha el risc de minvar tot aquell aprenentatge assolit als assajos realitzats al llarg d’aquesta temporada. És una experiència virtual però que també té una dimensió íntima, amb la voluntat d’enviar el missatge que les veus de la gent de la coral no s’aturen.

La iniciativa no és nova, i entre els nombrosos precedents, el més cèlebre és el Virtual Choir ideat pel compositor americà Eric Whitacre, en el qual ja han participat milers de veus de més d’un centenar de països.

La iniciativa de la Directora va consistir en que cada cantaire enregistrés la cançó ‘Emalama’ a capella i li enviés l’àudio resultant per tal que ella les ajuntés.

El resultat és aquest: www.laroc.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: