Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Coro i la Coral Laroc organitzen un concert dins les activitats de les Fires de Maig

El concert es realitzarà aquest dissabte a l’església Sant Francesc de Vilafranca, a les 7 de la tarda.

Aquest concert serà un concert solidari, pel Projecte Centre Abraham de Càritas Vilafranca.
Cal destacar que la Coral Laroc del 8 al 12 de maig realitza un intercanvi amb la francesa Chorale de Sarran que també participarà en aquest concert junt amb alumnes de l’escola de Música Maria Dolors Calvet.

El concert l’iniciarà la Societat Coral el Penedès, sota la direcció de Carles Farràs i amb l’acompanyament al piano de Carles Sanz, interpretant un repertori d’estrenes de diferents estils i èpoques, amb cants de Mozart i temes de Nino Bravo o Neil Diamond, entre altres. A continuació la Coral Laroc, dirigida per Judit Camprubí, amb Berenguer Montserrat al piano i Dàmaris Nogués al saxo, interpretaran cançons molt variades i l’estrena de dos cançons de Nacho Cano i de Marten Lauridsen.
Finalitzarà la part de cada coral, la Chorale de Sarran sota la direcció de Agnès Longevialle, amb un repertori molt variat també d’estils i èpoques, predominant cançons de compositors Francesos.
El concert finalitzarà amb dos cants comú.
La taquilla a l’Església Sant Francesc, s’ha obrirà mitja hora abans del concert, a dos quarts de set de la tarda, i el preu d’entrada es de 5€.
També es poden comprar entrades anticipades a la llibreria La Cultural, fins el migdia d’aquest mateix dissabte, dia del concert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: