Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Deus Aventura espera poder mantenir els casals d’estiu per salvar la temporada

El cessament de l’activitat escolar al qual ha obligat la pandèmia de coronavirus té conseqüències directes sobre molts negocis.

Un d’ells és el parc acrobàtic a l’aire lliure Les Deus Aventura de Sant Quintí de Mediona, que començava la temporada al març, pocs dies abans que es decretés l’estat d’alarma davant la situació d’emergència sanitària.
Lluís Ràfols és el responsable del parc.

Els tres treballadors actuals s’han acollit a un ERTO però Les Deus contractava més gent per l’equip als mesos de juny i juliol, coincidint amb els casals d’estiu. Ràfols espera poder mantenir almenys els casals d’estiu per salvar la temporada.

D’altra banda, també creu que el fet de ser una activitat a l’aire lliure i un espai en el qual no hi ha aglomeracions permetrà que els particulars hi puguin anar sense problemes quan es recuperi la normalitat.
Finalment, Ràfols ha explicat que els dos primers mesos que reobrin després d’aquesta aturada, conviden el personal sanitari que ho desitgi a fer ús de les seves instal·lacions de manera gratuïta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: