Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les altes hospitalàries superen als ingressats als hospitals de l’Alt Penedès i Garraf

En el darrer informe del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf corresponent al migdia d’aquest dimecres el número de pacients ingressats amb patologies respiratòries és de 148, set menys que ahir.

Aquesta xifra és també inferior al número d’altes que s’han donat des de que es va iniciar l’emergència sanitària. En aquests moments s’han donat un total de 246 altes, 12 més que el dia abans. Respecte a les defuncions a l’hospital de Vilafranca no s’ha hagut de lamentar cap víctima en les darreres 24 hores i se n’han produït 3 més als centres sanitaris del Garraf. En total 21 èxitus a Vilafranca i 49 al Garraf.
D’altra banda des del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf recorden que segueixen anul·lades les Consultes Externes, proves i radiologia de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, l’Hospital Residència Sant Camil i l’Hospital Sant Antoni Abat. Per aquest motiu, els pacients no han de venir a l’hospital en cap cas, a no ser que el centre es posi en contacte amb ells per avisar del contrari.
Els usuaris que tenen visites programades o resten a l’espera de resultats de proves mèdiques, seran informats per via telefònica o rebran per carta una amb una nova citació.
En cas que algun usuari s’hagi de visitar presencialment per criteris mèdics, serà avisat per SMS o a través d’una trucada telefònica perquè acudeixi a l’hospital.

Sí que seguiran funcionant: les consultes presencials de ecografies de tocoginecologia i les visites presencials a Consultes Externes dels pacients tractats amb Sintrom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: