Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local reparteix mascaretes als usuaris del transport públic a Vilafranca

Al llarg del matí, agents de la Policia Local, en col·laboració amb els Mossos, s’han desplaçat a les estacions de tren i autobús de la vila per a fer entrega de les mascaretes als usuaris.

Un cop finalitzades les restriccions de l’activitat no essencial i la reincorporació de milers de treballadors al seu lloc de treball, és recomanable l’ús de la mascareta. Per això mateix, aquest matí s’ha dut a terme el repartiment de mascaretes a les estacions i intercanviadors de 41 municipis de Catalunya amb més de 30.000 habitants, entre els quals figura Vilafranca.

Al llarg del matí, agents de la Policia Local, en col·laboració amb els Mossos, s’han desplaçat a les estacions de tren i autobús de la vila per a fer entrega de les mascaretes als usuaris, un cop validaven el bitllet. Es tracta d’una mesura dirigida, més concretament, a aquelles persones que fan servir el transport públic per anar a treballar. Ho explica l’inspector en cap de la Policia Local de Vilafranca, Albert Romero.

A mesura que avançaven les hores, l’afluència de passatgers era menor que a primera hora del matí, entre 2/4 de 7 i les 8, que han estat els moments de major concentració. En línies generals, la jornada ha estat marcada per la poca presència de passatgers, tant a l’estació de Rodalies, com a la d’autobús. Romero explica que la població està molt conscienciada amb la situació actual.

Des de la Policia Local expliquen que el repartiment seguirà durant el matí de demà, a les dues estacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: