Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FEGP segueix reclamant liquiditat per a les empreses i els treballadors

La Federació ha mostrat la seva preocupació per la gestió del desconfinament i demana que es planifiqui amb temps suficient la represa de les activitats que s’han vist afectades per l’Estat d’Alarma.

Des de l’inici de l’Estat d’Alarma són moltes les reclamacions que ha fet la Federació Empresarial del Gran Penedès per a reivindicar les necessitats de les empreses del territori davant de les administracions competents. Aquest divendres ha tornat a emetre un comunicat per a mostrar la seva preocupació davant la falta de liquiditat per a les empreses.
Consideren que les mesures preses fins el moment són clarament insuficients. Per això demanen a les institucions competents que s’abonin de manera urgent els imports corresponents als préstecs ICO sol·licitats, així com la modificació de les condicions dels préstecs ICO amb l’objectiu que siguin les mateixes per a tothom. Des de la Federació es mostren preocupats també per totes aquelles persones afectades per un ERTO que encara no han cobrat les seves pagues. Demanen doncs que es facin els pagaments a les persones afectades per ERTOs per causa major. També que les obligacions tributàries i cotitzacions socials se suspenguin fins finals d’any.
Lloveras mostrava la seva preocupació per l’arribada del final del confinament.
Lloveras creu que hi ha una continuada mala gestió i improvisació per part del govern i que això no és gens positiu. I demana que es planifiqui amb temps suficient, i amb diàleg amb els sectors afectats, la represa de les activitats que s’han vist afectades per l’Estat d’Alarma.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: