Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya de la Renda 2019 es presenta atípica i amb moltes incerteses

L’1 d’abril començava la campanya per fer la declaració de la renda del 2019. Una campanya que s’allargarà, en principi fins al 30 de juny.

L’assessor fiscal Josep Cabré explica que la campanya es presenta «complexa» en coincidir amb el període de confinament i l’estat d’alarma. A més, l’1 de maig, en principi, es podran fer les declaracions presencials, però no se sap si finalment serà així i en quines condicions.

Cabré també comenta que no hi ha novetats molt importants en aquesta nova campanya. Una de les més destacades és que els ingressos mínims per a presentar-la en cas de tenir diversos pagadors passa a 14.000 euros, una quantitat superior a la de la campanya passada. Per un pagador, la quantitat mínima continua sent 22.000 euros.

D’altra banda, l’assessor s’ha mostrat molt crític amb les mesures econòmiques preses pels governs de la Generalitat i de l’estat. Cabré creu que si no es prenen mesures que injectin directament diners a empreses i autònoms la tornada a la normalitat després de la crisi sanitària vindrà marcada pel tancament de molts negocis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: