Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Hi ha un lleuger repunt d’ingressos als centres sanitaris del Garraf pel Covid-19

L’informe del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf corresponent a aquest dimecres al migdia marca un increment de nous ingressos al Garraf, mentre que l’Alt Penedès continua a la baixa.

En concret als centres sanitaris del Garraf hi ha 12 casos més de pacients ingressats amb patologies respiratòries, en comparació amb el dia anterior, amb un total de 90 casos. Mentre que a l’hospital de Vilafranca continuen baixant els nous ingressos. En concret en data d’avui n’hi ha 28, set menys que el dia anterior. Respecte a les persones mortes als hospitals des de que va començar la pandèmia al Garraf mantenen la xifra de 65 persones, les mateixes que en el darrer informe, mentre que a Vilafranca ha mort una persona més, sumant un total de 29.
Finalment pel que fa a les persones donades d’alta, havent superat la malaltia, s’incrementen en 4 al Garraf, amb 236 casos des de l’inici de la crisi sanitària i també en 4 a Vilafranca amb un total de 99.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: