Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Agents cívics i Policia Local reparteixen les viseres protectores entre els establiments

Agents cívics i Policia Local reparteixen les viseres protectores entre els establiments

Gràcies al grup de makers CV19 FAB Vilafranca, l’Ajuntament de Vilafranca, mitjançant la Policia Local i els agents cívics, ha pogut repartir viseres facials protectores per prevenir el contagi del coronavirus entre els establiments de productes de primera necessitat que són els que actualment poden obrir al públic.

Aquests establiments són els d’alimentació, alimentació d’animals, neteja, equips de telecomunicacions, farmàcies, papereries, estancs i tintoreries. Aquesta mesura és puntual i dirigida només als establiments que estan oberts des del primer dia de l’estat d’alarma.

El grup de makers CV19 FAB Vilafranca és una iniciativa a nivell comarcal que aglutina particulars, empreses i entitats, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, que ja ha produït conjuntament al voltant de 2.000 unitats que s’han fet arribar als diferents col·lectius que estan treballant en primera línia i que són els més susceptibles de contagiar-se del virus. Primer, van proveir els professionals sanitaris de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i les residències, també se n’ha distribuït entre les parades dels mercats municipals, entre els establiments de l’associació Centre Vila que poden obrir i, ara se n’estan repartint, mitjançant els agents cívics, entre els diversos establiments de productes de primera necessitat de tots els barris que estan oberts al públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: