Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les vetlles es redueixen a 30 minuts i hi poden ser presents un màxim de cinc familiars

Pel que fa a Vilafranca, ara per ara i a diferència de l’àrea metropolitana, no hi ha un augment significatiu de defuncions; per tant la situació està força controlada.

La crisi sanitària pel coronavirus ha obligat també Àltima a prendre mesures de contenció als serveis funeraris. Les darreres actualitzacions de les mesures que s’estan aplicant marquen que la durada de la vetlla serà de màxim 30 minuts i només podran ser presents fins a 5 familiars. En el cas que el difunt sigui portador del COVID-19 no estarà permesa la vetlla ni tampoc ser present en el moment d’incineració o inhumació. El personal d’Àltima recollirà el difunt directament a l’hospital, residència o domicili i l’introduirà dins del fèretre seleccionat per la família per a ser traslladat al crematori o cementiri directament. La cerimònia podrà celebrar-se a les instal·lacions d’Àltima després de que els familiars hagin superat el període de quarantena de com a mínim un mes.
Pel que fa a Vilafranca, ara per ara i a diferència de l’àrea metropolitana, no hi ha un augment significatiu de defuncions; per tant la situació està força controlada.
Des d’Àltima posen un telèfon d’ajuda al dol a disposició de totes les families que pateixin una defunció per COVID-19. És un telèfon gratuït atès per psicòlegs experts en l’atenció al dol. El número de telèfon és el 900 533 264.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: