Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Setmana de la Gent Gran de Sant Sadurní es trasllada a finals de setembre

La Setmana de la Gent Gran de Sant Sadurní es trasllada a finals de setembre

El 27 de setembre està previst el tradicional dinar de germanor, que tancarà la setmana d’activitats.

Davant la situació d’excepcionalitat i d’emergència sanitària, moltes de les activitats previstes per aquests dies s’han suspès o ajornat. La regidoria de Serveis Socials informa que ja ha pres la decisió de traslladar la Setmana de la Gent Gran a finals de setembre.
Aquestes jornades de celebració i d’homenatge a les persones grans del municipi, que tenien lloc després de Setmana Santa, s’ajornen a la setmana del 21 de setembre. Ja s’han realitzat gestions per tal que la programació d’actes es tanqui, en aquesta edició 2020, amb el tradicional dinar de germanor, el diumenge 27 de setembre.
Des de l’Ajuntament de Sant Sadurní es demana la màxima responsabilitat a la ciutadania i tenir especial cura de la nostra gent gran, un dels col·lectius més vulnerables i de risc en aquesta crisi del coronavirus.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: