Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La gala dels premis Enderrock 2020 es podrà seguir per Penedès TV

La gala dels Premis Enderrock 2020, els 22ens premis de la música catalana, tindrà lloc aquest dijous a partir de les deu de la nit a l’Auditori de Girona.

La vetllada serà emesa en directe per La Xarxa gràcies a una coproducció amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i es podrà seguir també per Penedès TV.

Entre els nominats d’aquest any hi ha alguns noms amb relació amb el Penedès. El cantautor riudebitllenc Cesk Freixas opta al guardó en les categories de Millor disc de cançó d’autor, per ‘Festa Major’, i Millor cançó, per ‘Cercavila’. El duet Criatures, amb Ivó Jordà a la gralla, també és una de les formacions nominades en la categoria de Millor disc de folk per ‘Praxinoscopi’. Els calafellencs Buhos han estat nominats per ‘Connectats’ en la categoria de Millor videoclip.

Les actuacions previstes durant la gala seran l’estrena en directe de Sopa de Cabra, a més de Judit Neddermann, Balkan Paradise Orchestra, Blaumut, Gertrudis, PAWN Gang & Lildami i Smoking Souls, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: