Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de participació a les classes dirigides virtuals del gimnàs CAS de Vilafranca

Al voltant de 200 persones es connecten cada tarda a les classes dirigides virtuals que el Toni i la Blanca fan a les instal·lacions del gimnàs i l’escola de dansa CAS de Vilafranca. Els seus vídeos han superat, a més, les 1.000 visualitzacions en poques hores.

Es tracta d’una iniciativa que han emprès els responsables de l’espai per fer arribar l’activitat física a tothom com a resposta al confinament pel coronavirus. La setmana passada, com altres equipaments esportius, es van veure obligats a tancar.

Fan diverses propostes i sessions dirigides amb una activitat especial els divendres. Aquest divendres a la tarda, per exemple, proposen una classe de ball en parella que acabarà amb un brindis entre aquells que s’hi connectin a través de la pàgina de Facebook del Toni Riera. Ell mateix insisteix que aquests dies és important mantenir-se actiu.

Des de l’escola de dansa tampoc no s’aturen. Fan classes online amb els alumnes, de totes les disciplines, gràcies als vídeos que es prepara cada professor des de casa seva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: