Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Empreses de l’Alt Penedès ofereixen la seva col·laboració i material davant la pandèmia

La solidaritat a tots els nivells s’ha fet extensiva també a la nostra comarca, on diverses empreses s’han sumat a les crides per cedir material de protecció i prevenció.

Aquests dies les mostres de solidaritat i col·laboració s’han fet paleses de maneres molt diverses. Força empreses de la comarca han fet donacions de material de protecció o bé han ofert les seves instal·lacions per mirar de donar suport en la lluita contra el coronavirus.
Així per exemple, EMMS ha fer una donació de 4.000 guants de làtex, granotes i ulleres; Ametller ha donat 2.000 mascaretes, i la clínica Salut Dental Penedès ha donat guants, mascaretes i bates. Nicolàs ha posat vehicles a disposició del personal sanitari, i Midas s’ofereix a desinfectar els vehicles.
Finalment la casa rural Cal Tòfol ha posat les seves instal·lacions a disposició i 14 màquines de cosir per fer bates.
Recordem també que des de la Federació Empresarial de l’Alt Penedès s’han fet crides a les empreses del Penedès Garraf que puguin col·laborar amb material de protecció a que es posin en contacte amb ells per gestionar aquestes donacions cap el Consorci Sanitari del Penedès Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: