Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rebost Solidari de Vilafranca fa una crida per rebre fruita i verdura fresques

El Rebost Solidari de Vilafranca està funcionant amb normalitat aquests dies.

Tot i això, donada la situació d’emergència sanitària, s’han instaurat un seguit de mesures de prevenció i l’entrada al local es fa de manera controlada per respectar la distància de seguretat entre persones.

En haver-se suspès la celebració del mercat dels dissabtes, el president de l’associació Ressò, Manuel Medialdea, fa una crida per rebre fruites i verdures fresques per als usuaris i usuàries del rebost solidari.

Pel que fa al funcionament del rebost solidari, Medialdea explicava que s’han de seguir mesures estrictes per protegir la gent que entra i surt del local. Per això porten guants i mascaretes i s’han fet bates amb bosses d’escombraries. També prenen la temperatura a tothom que entra al local.

Medialdea també ha volgut fer una agraïment a les persones voluntàries que estan treballant aquests dies al rebost solidari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: