Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una quinzena de parades de productes de la terra s’instal·laran a la Rambla els dissabtes

Representarà un 6% del total de parades habituals al Mercat de Dissabte i es prendran mesures perquè estiguin més separades.

Pel que fa als mercats no sedentaris, es van suspendre el de dissabte dia 14 i el d’avui dimarts 17, però continua en funcionament el mercat diari de la Verdura, a la plaça de Sant Joan, de 8 del matí a dos quarts de dues, amb parades de fruita i verdura. Aquest dissabte, i els següents, si la situació s’allarga, hi haurà un mercat de productors de la terra a la rambla de Sant Francesc, entre les 8 i les 14h. Hi participaran alguns dels productors que tenen parada habitualment al Mercat dels dissabtes i es prendran les màximes mesures de seguretat per evitar possibles infeccions, com separació entre parades o prohibir l’autoservei sense guants. Aquestes parades representaran un 6% del total de parades del mercat. Seran com a màxim 15 parades que les que podran ser presents. L’objectiu d’aquesta mesura és facilitar que la ciutadania pugui adquirir producte fresc i de proximitat i donar una alternativa per a que no hagin de dirigir-se i saturar els supermercats. La iniciativa també vol ajudar els pagesos de la zona i, alhora, evitar el malbaratament alimentari. Així mateix, al web https://comercimercats.vilafranca.cat es pot consultar el llistat de productors de la terra que continuen distribuint aliments ja sigui a domicili, a punts de recollida o directament a les seves finques.
Pel que fa als mercats municipals, els dos mercats municipals, el Mercat Sant Salvador i el de La Carn continuen oberts amb una oferta variada de productes frescos d’alimentació.
L’Ajuntament de Vilafranca recorda a la població que a l’hora d’anar a comprar prengui mesures per autoprotegir-se i respecti una distància de separació mentre fa cua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: