Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El coronavirus obliga a ajornar el Vila Pensa fins a mitjans de setembre

Estava previst que es fes entre el 14 i el 19 d’abril, i davant la situació que s’està vivint de restricció d’actes amb afluència de públic l’organització ha decidit ajornar-lo fins el setembre.

Aquest dimarts al matí els organitzadors del Vila Pensa han convocat la premsa per tal d’anunciar que a causa de la previsió de mesures cautelars davant la propagació del coronavirus han decidit ajornar la tercera edició del Festival del Pensament del Penedès que es volia fer del 14 val 19 d’abril.
El president de Vinseum, entitat que organitza el Vila Pensa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i el suport de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona, ha estat l’encarregat de donar la notícia.
La idea és fer el festival del 16 al 20 de setembre, i el seu director, Jordi Sabat, explicava que la voluntat és mantenir en en la mesura del possible el mateix programa.
Finalment l’alcalde Pere Regull apuntava que malgrat els inconvenients que representa, és la millor opció davant la situació actual.
La tercera edició del Vila Pensa doncs està de moment en quarantena fins a mitjans de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: