Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics busca cases d’acollida pels seus gossos i gats

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès Garraf ha tornat a activar la campanya que busca cases d’acollida pels gossos i gats que més ho necessiten

Per prioritzar les acollides més urgents, el centre ha seleccionat un seguit d’animals que bé, per la seva edat o per les seves característiques, com malalties cròniques o una constitució delicada, necessiten poder gaudir de les comoditats i confort que només una llar pot oferir.

Aquestes acollides solen millorar l’estat de l’animal i aporten informació sobre el seu comportament en una llar, de manera que poden millorar les seves opcions de ser adoptat. D’una banda, recuperen comportaments oblidats i, de l’altra, les mateixes persones que fan l’acollida ajuden a trobar una família definitiva.

L’acollida té una durada mínima d’un mes per a garantir una bona adaptació de l’animal; i es pot allargar mentre durin els mesos de fred. Així mateix, el centre proporcionarà l’assessorament necessari per aconseguir una bona adaptació a la llar així com l’atenció necessària pel gos o el gat.

Les persones interessades a participar en la campanya es poden adreçar al CAAD o al correu .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: