Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 400 persones es van concentrar ahir al vespre en suport de la dona apunyalada a Vilafranca

L’Assemblea Feminista La Ruda ha reaccionat a l’apunyalament aquest matí d’una dona a mans de la seva exparella amb una manifestació a la plaça de la Vila

Vilafranca es va concentrar a la plaça de la Vila ahir al vespre per donar suport a la víctima que va ser apunyalada dilluns a quarts de dotze del migdia per part de la seva exparella a la plaça Lluís Via.
L’Assemblea Feminista La Ruda va convocar una concentració per donar suport a la víctima i rebutjar “la ineficàcia de les institucions”. Membres de la Ruda s’han mostrat indignades i han criticat que tant el sistema judicial com les administracions que no donen suport a les dones assetjades i maltractades tenen gran part de culpa de que passin desgràcies com aquesta.
Des de La Ruda afegien que amb casos com aquest es confirma, encara més, que Vilafranca no està exempta de patriarcat.
Durant la concentració es van poder llegir pancartes com ‘Germana no estàs sola’ o ‘Quan el feminisme no és una prioritat, guanya el patriarcat’.
Des de l’assamblea feminista van llegir un manifest de rebuig a l’atac d’aquest dilluns així com pels 23 assassinats que s’han produït en els dos mesos que portem d’any. Van acabar amb un minut de silenci per les víctimes i encarrilant la marxa pels carrers del centre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: