Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge passat i el vinent l’Ajuntament dels Monjos ha suspès el mercat ambulant

L’alcaldessa Imma Ferret explica que després d’aquestes decisions s’han afegit les restriccions aplicades pel govern de l’Estat.

Davant la situació d’alerta per la pandèmia de coronavius, i d’acord amb les disposicions de la Generalitat, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos va decretar dijous diverses disposicions, que seran
vigents i fins el 27 de març als equipaments municipals, incloses les llars d’infants.
També s’ha decidit suspendre la celebració del mercat setmanal dels diumenges dies 15 i 22 de març, així com el punt d’informació del mercat.

L’alcaldessa Imma Ferret explica que després d’aquestes decisions s’han afegit les restriccions aplicades pel govern de l’Estat. Mesures que afecten també a la majoria de comerços del municipi.

Aquest dissabte l’alcaldessa va visitar els comerços afectats i amb els membres de protecció civil es va fer arribar també rètols informatius als comerços que sí que poden obrir per les mesures de prevenció, especialment la distància social reomanada.

L’objectiu d’aquestes mesures tan restrictives és el d’aturar la propagació del virus, de manera que no acabi col·lapsant el sistema sanitari.
Per això l’alcaldessa dels Monjos demana responsabilitat a tothom i consciència que cal prendre’s seriosament aquestes mesures.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: