Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Pla d’estalvi energètic per a equipaments esportius a Sant Sadurní

Pla d’estalvi energètic per a equipaments esportius a Sant Sadurní

El pla s’acompanya d’un estudi de manteniment dels equipaments per els propers 5 anys.

La zona esportiva municipal de Sant Sadurní compta amb un pla d’estalvi energètic i un pla de manteniment elaborat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, que ha fet una diagnosi de l’estat d’aquestes instal·lacions esportives, a petició de l’ajuntament, a fi de millorar-ne especialment l’eficiència energètica.
En el cas de Sant Sadurní, s’ha estudiat la part de la zona esportiva municipal corresponent a la piscina coberta, el pavelló poliesportiu i les piscines a l’aire lliure. L’objectiu del pla d’estalvi energètic ha estat continuar la tasca d’optimització energètica del centre, iniciada amb el recent canvi dels focus a LED del pavelló, la substitució d’alguns tancaments de la zona de piscina coberta i la renovació de la deshumectadora i d’una de les calderes. S’ha realitzat igualment una anàlisi energètica dels diferents sistemes a partir de dades de facturació, visites tècniques i monitoratge elèctric i s’han determinat un conjunt de mesures amb potencial d’estalvi. També s’ha fet la certificació energètica corresponent a l’edifici que allotja el pavelló, les piscines cobertes i els vestidors, i s’ha obtingut una qualificació energètica “A”, tant en consum d’energia no renovable com en emissions de diòxid de carboni, atesa la connexió a la central de biomassa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: