Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove de Tarragona repetirà com a quarta colla convidada per Sant Fèlix

Un cop més, la Plaça de la Vila torna a ser la protagonista de l’actualitat informativa. Cada any, els aficionats castellers volen resoldre una incògnita: qui actuarà a la plaça més castellera per Sant Fèlix. Tot i haver-hi una roda de premsa fixada pels administradors de la més típica el 9 de març, enguany s’ha filtrat abans d’hora.

Per primer cop, la Jove de Tarragona, repetirà presència a la plaça de la Vila en dos anys consecutius. Serà el seu cinquè Sant Fèlix. Hi van ser l’any 1996, 2012, 2014 i l’any passat, el 2019. També serà la segona vegada consecutiva que els Minyons de Terrassa queden fora del cartell.

El 30 d’agost és un dia assenyalat dins el calendari casteller i hi participen les millors colles del moment. En els darrers anys, els Verds i les dues colles de Valls s’han convertit en fixes i la quarta colla es disputa entre la Jove de Tarragona i els Minyons. A principis de febrer, el quintet organitzador de la més típica es va reunir amb els tarragonins. D’altra banda, fa pocs dies van mantenir una conversa telefònica amb els de Terrassa. Tot i que els administradors no han volgut confirmar ni desmentir la decisió presa, fonts dels Minyons han confirmat a Penedès TV que no participaran a la Diada de Sant Fèlix 2020.

Pere Nin, administrador de la Festa Major 2020 ha parlat en exclusiva als micròfons d’aquesta casa. Ha explicat que les quatre colles es desvetllaran, tal com tenien previst, en una roda de premsa. Nin també ha afegit que enguany volen anunciar-ho d’hora, perquè les colles sàpiguen el calendari i es puguin organitzar la temporada. També ha donat a conèixer que Jordi Bertran repetirà com a cap de plaça.

Un cop desvetllada la incògnita, els administradors tenen previst un acte de presentació públic el proper 9 de març amb els dirigents de les quatre colles per exposar les raons del cartell. Serà una bona oportunitat també per conèixer les sensacions de les quatre colles en un any que també hi haurà concurs de castells a Tarragona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: