Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vinseum ha acollit la presentació de ‘Història del Gust. Menjar i vestir al llarg del temps’

Joan Santacana, doctor i professor de la Universitat de Barcelona, va presentar aquest dijous al vespre el llibre que ha escrit conjuntament amb la també doctora i professora de la Universitat de Lleida Nayra Llonch: ‘Història del Gust. Menjar i vestir al llarg del temps’.

A la presentació, que va comptar amb més d’una trentena d’assistents al Vinseum, hi va ser present també el seu editor, Rafael Català i Dalmau, que apuntava que el llibre combina la visió analítica i didàctica dels seus autors.

L’autor Joan Santacana explicava que el seu objectiu era com evoluciona el gust i que això els ha permès explicar la història des d’una perspectiva diferent: des de baix.

La presentació d’aquest llibre s’emmarca en el cicle Llibres de Vi coordinat per la Jordina Escala, bibliotecària del centre de documentació de Vinseum.

En definitiva, aquest llibre compta amb 240 pàgines molt il·lustrades d’estudi i reflexió al voltant de com ha evolucionat el gust de la indumentària i la gastronomia al llarg del temps.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: