Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca commemorarà dilluns el Dia Internacional en memòria de les víctimes de l’holocaust

L’acte comptarà amb la participació d’alumnes de 4t d’ESO de tres instituts de Vilafranca, i s’emmarca en el Dia Internacional en memòria de les víctimes de l’Holocaust.

El dia 27 de gener, dilluns, a les 12 del migdia es farà a Vilafranca un acte en memòria dels deportats penedesencs als camps d’extermini nazis. Un record que es farà al monument que hi ha al parc de la Pau, al barri de la Girada. És una acció en el marc del Dia Internacional en memòria de les víctimes de l’Holocaust.
En aquest acte hi participaran els instituts Alt Penedès, Eugeni d’Ors i Nou de Vilafranca. Està organitzat pel professorat dels tres centres amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Penedesencs i el suport de l’Ajuntament de Vilafranca.
A l’acte hi assistiran el regidor de Cultura de l’Ajuntament, Ricard Rafecas, Ramon Arnabat, de l’Institut d’Estudis Penedesencs, i l’alumnat de 4t d’ESO dels tres centres escolars, acompanyats dels professors dels centres que han organitzat els actes. Per últim hi haurà la interpretació de la peça ‘El Cant dels Ocells’ per part de la xel·lista Àsia Martínez.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: