Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un jove d’Avinyonet és detingut per conducció temerària

El detingut passarà en breu a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vilafranca del Penedès.

Els agents dels Mossos d’Esquadra van detenir la matinada de divendres un home de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Avinyonet del Penedès, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària, per conducció temerària, per desobediència i atemptat als agents de l’autoritat i per conduir sense haver obtingut mai el permís.

Els fets van tenir lloc a un quart de dues quan una patrulla de trànsit que feia un control dinàmic a la C-15 va veure com un vehicle, que es trobava aturat a la via, en observar la presència policial, feia una maniobra brusca de canvi de sentit i intentava fugir. La patrulla de trànsit va iniciar el seu seguiment, al qual es van afegir patrulles de Seguretat ciutadana.

Durant la fugida, el conductor infractor va fer cas omís a totes les indicacions dels agents, fins i tot quan va entrar en el nucli urbà de Vilanova i la Geltrú on va posar en repetides ocasions en greu risc la resta d’usuaris de les vies per on va circular.

Finalment, el conductor del vehicle fugit va col·lidir amb un vehicle policial a la C-15, al punt quilomètric 13, on se li va poder tallar definitivament el pas. Tot i així, encara va intentar un canvi de conductor amb una de les tres persones que l’acompanyaven a l’interior del vehicle, amb la intenció d’eludir la seva responsabilitat pels fets.

Com a resultat de les envestides fetes de forma voluntària amb el vehicle infractor, un vehicle policial va patir greus danys materials i, dos mossos, lesions lleus.
Quan finalment els agents van escorcollar el vehicle aturat van trobar 78 grams de marihuana, així com estris pel seu consum, van comissar-ho tot i van denunciar el conductor per tinença de substàncies estupefaents.

A més, cal destacar que el detingut acumula 12 antecedents des del 2012 per fets de la mateixa tipologia, set vegades per conducció temerària, una per conduir sota els efectes de l’alcohol i sempre per conduir sense haver obtingut mai el permís corresponent.

El detingut passarà en breu a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vilafranca del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: