Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau celebra el seu primer any amb una bona valoració del funcionament i acollida

El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca ha preparat tot un seguit d’activitats per el 8 de febrer, amb la voluntat de celebrar el primer aniversari de l’entrada en funcionament de La Nau.

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, i el cap del Servei, Ruben Calvo, han explicat que de cara al dissabte 8 de febrer han preparat unes jornades de portes obertes durant el matí per tal de donar a conèixer l’equipament tant als adolescents i joves com per el públic en general. Al migdia es farà un vermut popular amb la participació del grup Sidral Brass Band; i de cara a la nit hi haurà un concert per a majors de 16 anys amb els grups ‘La Clika Pika’ i ‘Tribade’. Per accedir al concert caldrà invitació gratuïta ja que l’aforament és limitat a 250 persones. Es pot demanar a través de la web www.joventut.vilafranca.cat.
Aprofitant també aquest ja gairebé primer any de vida de l’equipament, Medialdea ha explicat que han passat 8166 persones per la Nau entre febrer de 2019 i desembre de 2019. S’ha consolidat una programació trimestral i diferents cicles d’activitats adreçades a adolescents i joves. Per tot plegat, el regidor de Joventut es mostrava satisfet tenint present que s’ha hagut de combinar l’entrada en servei de La Nau amb el desenvolupament de tot el projecte i coneixement dels diferents espais tant per els tècnics com per els usuaris.
En aquest sentit, el cap del Servei de Joventut, Ruben Calvo, comentava que per la seva part la voluntat és continuar treballant per omplir de continguts i activitats aquest espai per a joves i amb la intenció que cada cop mes siguin activitats proposades per els mateixos usuaris.
Una de les tasques que es marquen per aquest proper any és desenvolupar una normativa d’usos de La Nau i finalitzar també l’equipament tècnic d’alguns espais per d’aquesta manera ampliar-ne els usos i la satisfacció per part dels adolescents i joves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: